Web plattform

En web plattform er en egen internettside som er bygget opp fra bunnen av med tilpassede og avanserte løsninger. Dette innebærer: SEO vennlig, bruker vennlig, har flere tredjeparts integrasjoner, har mobil applikasjon koblet sammen med nettside og kanskje den viktigste egenskapen er egen forretning model. Her er et par prosjekter vi har laget marinecentral.com og gigz.no.

Det er flere grunner til hvorfor noen ganger kunder ønsker å bygge en egen web-plattform og det har noen fordeler mot vanlige internettsider.

Vanligvis er det startups som velger dette eller vell stående forretninger som vil ha egne bruker erfaringer og som gjerne vil skille seg ut fra konkurrentene. Slike kunder har som regel helt nye ideer på hvordan brukerne skal oppleve tjenestene deres på nett, hva som er viktig, hvordan det skal håndteres o.s.v.

Fordelen med web plattformen mot vanlig nettsider er at det er mye raskere, renere og mer elegant for forbrukere. Det er oppnådd ved hjelp av moderne teknologier og at ting laget kun for denne spesifikke prosjekt så det kan bli mye enklere tilpasset og skalert.

Her gjelder det samme prinsipper og god praksis som på vanlige nettsider: fokus på SEO (search engine optimalisering), bruker vennlighet, hastighet/ytelse og sikkerhet (t.o.m. GDPR).

Her er noen av plattformene vi har bygget:

Hvis du har en god ide og ønsker realisere den ta gjerne kontakt med oss! Vi hjelper deg gjerne hjelper med det